maanantai 14. kesäkuuta 2010

Mustavalkomaanantai #27: Nelijalkainen ystävä


Tämän Hallakuvia -blogin päivitys on ollut ihan rappiolla opiskelukiireiden vuoksi. En ole kovinkaan paljoa ehtinyt ulos kuvaamaan. Kiireisen opiskeluviikonlopun ohella satuin kuitenkin juuri kuvaamaan nelijalkaisia ystäviä, ja nimenomaan mustavalkoisena (pilvisen sään valo ja kissan turkki mustavalkoisena toimivat kivasti yhteen!), joten tässäpä osallistumismerkintä Mustavalkomaanantain haasteeseen pitkästä aikaa.

Ei ole muuten helppoa kirjoittaa blogimerkintää kun nämä nelijalkaiset ystävät hyörivät sylissä kehräämässä ja leipomassa (ensin vaaleampi pikkukisu ja nyt kolmas joka ei kuvissa tällä kertaa näy) ja tietty siinä samalla näppikselläkin.. Tässä kuitenkin pari bonuskuvaa, jotka nekin olivat mielestäni valokuvauksellisesti mielenkiintoisia:

 

Lisää mustavalkoisia eläinkuvia löydät haasteen omilta sivuilta:

8 kommenttia:

 1. Oli ilo ihailla hienoja kissakuvia.

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihanat pikkujellonat sinulla! Tuollaisen kyllä mieluusti ottaisin näppikselle kehräämään -- jos vain pysyttäis enemmän aloillamme! Meidän huusholli vaan ei ole kovin eläinystävällinen kun rampataan liikaa, siksi meillä ei yhtäkään eläintä (yyh), vaikka eläinrakkaus kukostaisikin.

  Nuo kuvasi ovat kyllä tosi onnistuneita! Hassut nuo rennot jalat.. ja tuossa vikassa myös missä yritetään vallata koko reviiri venymällä loputtomiin :D
  Tuo keskimmäinen kaverikuva on aivan loistava!!

  VastaaPoista
 3. hassuja kissoja. hillittömän pitkän näkönen venytys : D

  VastaaPoista
 4. Voi mitä otuksia - voi mitä valokuvia. Tykkään kaikista näistä. Alimmaisessa kissa on niin uskomattoman pitkä, että siksi tykkään tuosta venyttelykuvasta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!

  Aslan (alimman kuvan sekä keskimmäisen vasemmanpuoleinen kissa) on tosiaan piiiitkä mies. Käytössä oli kiinteä objektiivi (50mm) enkä saanut sitä nostettua millään niin ylös että koko kissa olisi mahtunut kuvaan :D

  VastaaPoista
 6. Oi, siamilaiset on kauniita kissoja=)

  VastaaPoista
 7. Niin ovat! Mielestäni itseasiassa maailman kauneimpia <3 Nämä kaksi eivät tosin kumpikaan ole siamilaisia, vaan isompi on itämainen lyhytkarva ja pienempi on itämainen pitkäkarva. Ovat hyvin lähellä siamilaista, vain väritys on eri (ja karvanpituus) :) (Ja on minulla sellainen siamilainenkin ;D )

  VastaaPoista
 8. Aivan upeita kissoja ja upeita otoksia! :O

  Mustavalkoisuus "pukee" kissoja hienosti :) ja sopii näihin kuviin, tuo aivan erityisen tunnelman. Keskimmäinen kuva on kuin maalaus.

  VastaaPoista